Uitgescheurde tak? Scheefgezakte boom?


Stormschade vakkundig oplossen

Ze zeggen al eens, een herfst zonder stormen is als een vrouw zonder vormen. Wel, of dit nu waarheid is of niet, een plezante ervaring is het niet, wanneer je boom stormschade heeft geleden. We kunnen dit vakkundig oplossen, zonder dat we er heel de boom voor moeten opofferen, in de mate van het mogelijke natuurlijk.

  • Verzekering dekt vaak stormschade

    Graag komen we eerst ter plaatse om een inschatting te maken van de situatie. Vaak dekt een verzekering “Brand”, “Woning” of “Familiale” stormschade. Ze gaan vaak ook verlangen dat het werk vakkundig uitgevoerd wordt en dat de geleden schade niet groter wordt dan de aanwezige stormschade. Dan heb je aan Treeworx een goede partner. Als gecertificeerde boomklimmers, met een uitgebreide kennis van touwtechnieken, zijn we in staat om met een minimale afdruk een maximale indruk achter te laten.

  • Optimale verzorging of brandhout?

    Indien je dit wenst, kunnen we datgene wat nog rest van de boom optimaal verzorgen, zodat deze er weer tegen kan. Als er niets van de boom meer te redden valt, kunnen we alles opruimen. Heb je liever dat we het verwerken zodat er nog een stevige stapel brandhout achterblijft? Geen probleem, met plezier vervullen we je wensen.