Als de boom vellen je enige optie is…


Bomen vellen & wetgeving?

Het vellen van de boom is de allerlaatste oplossing wanneer je een boomzorg hebt. En in de meeste gevallen heb je ook een kapvergunning nodig alvorens je tot de werken mag overgaan. Informeer jezelf bij de groendienst van de gemeente of de gezaghebbende overheid, zodat je weet aan welke eisen je moet voldoen.

 • Diverse technieken

  Rijk arsenaal aan ervaring

  Wanneer je aan de slag mag, heeft Treeworx een rijk arsenaal aan ervaring in huis om bomen op de meest diverse plaatsen weg te halen. Door middel van touwtechnieken, telescoopkranen, hoogtewerkers of ander materiaal brengen we iedere vraag tot een goed eind.

  Ieder boomverwijderprobleem kunnen we dus op een propere en veilige manier voor jou oplossen. Moesten we toch eens in de fout gaan, zijn we uitgebreid verzekerd.

  Een meerwaarde voor je tuin

  Wist je dat vellen ook een meerwaarde kan betekenen voor je tuin? Door de stam een stuk te laten staan, geven we het leven in uw tuin een biodiverse boost. Deze ecologische velling zorgt ervoor dat spechten, insecten, vleermuizen en andere levende wezens een onderkomen kunnen vinden in onze verstedelijkte samenleving.

 • Wat na het vellen?

  Korting op nieuwe aanplanting

  Vellen is voor Treeworx geen eindstation. Bij ieder velwerk krijg je 15% korting op het aanplanten van een nieuw exemplaar. Zo is de een z’n dood toch nog de ander z’n brood. Indien er geen nieuwe aanplant gebeurt, zorgen wij er voor dat er nieuwe bomen geplant worden, zodat de toekomst van onze planeet toch gewaarborgd blijft. OZG (Ondernemers Zonder Grenzen) wordt door Treeworx gesteund in hun activiteiten. Zij planten bomen aan in het Zuiden, zodat de verwoestijning van Burkina Faso tegengegaan wordt. En per boom die hier verdwijnt, steunen wij OZG om bomen daar aan te planten.

  Stronk vakkundig frezen

  Na het vellen van een boom, blijft er meestal nog een stronk achter. Geen enkel probleem, wij beschikken over de juiste mensen om deze vakkundig te frezen, zodat er achteraf een nieuwe toekomst kan ontstaan voor die plaats in jouw tuin.